Buna seara.
As dori si eu o indrumare in o problema.
Lucrez de aproape un an ca operator casa schimb valutar. Acum cateva zile am fost sunat de sef si mi s-a spus sa scriu o cerere de concediu fara plata pentru perioada 1-31 Ianuarie 2011, perioada in care eu am fost la munca. Am refuzat sa scriu aceasta cerere iar acum seful refuza sa-mi mai acorde bonurile de masa pana ce nu intocmesc aceasta cerere. Azi 2 Martie 2011 am fost la ITM si-am cerut o copie dupa cartea de munca si din ce-am citit eu acolo nu apare nici un inscris legat de concediu fara plata in perioada de timp precizata mai sus.
Eu nu sunt de acord cu aceasta magarie din partea patronului si din acest motiv cer indrumare in aceasta problema delicata in care ma aflu.
Multumesc anticipat.
Asta inseamna ca el poate modifica oricand statul de plata, iar in cazul in care fac o sesizare la ITM lui nu-i ramane decat sa ma ponteze ca prezent si tot eu raman cu ochii in soare.
Asa este , avand in vedere ca aceste documente nu se mai depun la ITM spre vizare ... mergeti la corpul de control al ITM-ului si solicitati sa efectueze un control la angajator in vederea verificarii statului de plata pe luna ianuarie 2011.
Imi pare rau ca ti-o spun,dar asta este esenta guvernarii actuale.
Poti sa ceri in scris ca sa ti se elibereze o adeverinta de salariu pen-
tru perioada 1-31 ian.2011.Daca nu vrea sa-ti elibereze asa ceva,
poti reclama la ITM.nu stiu ce sanse de reusita vei avea!? Oricum,
daca relatiile cu patronul se tensioneaza,nu prevad zile bune pentru tine! Trebuia sa-l intrebi de la inceput la ce-i foloseste acea
cerere de concediu fara plata deoarece presupun ca salariul ti l-a platit pana in prezent!?
Salariu neplatit
adrian_huned
am o intrebare daca ma puteti ajuta si pe mine.de curand am demisionat de la o firma la care am lucrat si cand mi-am facut actele de demisie firma ma obligat ... (vezi toată discuția)