Ma poate ajuta cineva cu actul in care scrie ca poti solicita o copie dupa CUI la semnarea unui contract comercial? Stiu ca scrie undeva, dar nu mai stiu unde.Multmumesc!
Am si eu o intrebare cu referire la CUI. Putin diferita de subiect, asadar imi cer scuze. Este in regula daca infoliez CUI-ul pentru a-l proteja impotriva oricaror tipuri de degradare in timp. Prin infoliere inteleg sigilarea intr-o folie transparenta. Precizez ca documentele astfel infoliate nu mai pot fi desfacute. Multumesc !
Sincer nu stiu daca exista vreo norma care sa va intrezica acest lucru... dar s-ar putea ca intr-o zi sa va viziteze un "traznit" care sa va pretinda sa-l "exfoliati" (CUI-ul!) iar acest lucru nu ar mai fi posibil.
Personal am facut o copie color de foarte buna calitate de pe CUI si pe aceea am infoliat-o. Originalul sta in dosarul cu toate actele originale ale firmei si-l poate pipai orice curios.
Cif
danielandrei
cui si cif aceasi lucru? sau cui era inainte de 2007 si acum e valabila numai denumirea de cif? Ce lege a reglementat asta? (vezi toată discuția)