avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se cere CUI la semnarea contractului?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se cere CUI la semnarea contractului?

Ma poate ajuta cineva cu actul in care scrie ca poti solicita o copie dupa CUI la semnarea unui contract comercial? Stiu ca scrie undeva, dar nu mai stiu unde.Multmumesc!
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 13:37, 28 Aprilie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Am spus ca exista, nu ca mai exista :-/
Intradevar nu trebuie sa complicam lucrurile, care in general sunt complicate
Am si eu o intrebare cu referire la CUI. Putin diferita de subiect, asadar imi cer scuze. Este in regula daca infoliez CUI-ul pentru a-l proteja impotriva oricaror tipuri de degradare in timp. Prin infoliere inteleg sigilarea intr-o folie transparenta. Precizez ca documentele astfel infoliate nu mai pot fi desfacute. Multumesc !
Sincer nu stiu daca exista vreo norma care sa va intrezica acest lucru... dar s-ar putea ca intr-o zi sa va viziteze un "traznit" care sa va pretinda sa-l "exfoliati" (CUI-ul!) iar acest lucru nu ar mai fi posibil.
Personal am facut o copie color de foarte buna calitate de pe CUI si pe aceea am infoliat-o. Originalul sta in dosarul cu toate actele originale ale firmei si-l poate pipai orice curios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma fixa de venit - neplatitor de tva - cod de identificare fiscala??? ipi ipi Buna ziua, Sunt inregistrat ca PFA norma fixa de venit - neplatitor de TVA. Astazi am fost sa ma inregistrez in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
C.i.f c.u.i. programatorcalumea programatorcalumea Am o microîntreprindere care are clienți și în românia și în străinătate. Pe lângă asta sunt și neplătitor de TVA. Am o ... (vezi toată discuția)
Cif danielandrei danielandrei cui si cif aceasi lucru? sau cui era inainte de 2007 si acum e valabila numai denumirea de cif? Ce lege a reglementat asta? (vezi toată discuția)