Exista vreo sansa ca daunele suferite in urma lovirii masinii in parcare(de catre nu autor necunoscut) sa poata fi recuperate de la fondul de protectie al victimilor strazii ?
Care ar fi pasii de urmat?
Multumesc
normal ca nimeni nu iti lasa in geam numarul de telefon ! sa iti dea mai tarziu asigurarea ! cand el stie ca daca iti da asigurarea data viitoare cand v-a trebui sa reinoiasca asigurarea trebuie sa plateasca aproape dubu.
Iar daca mai are alte evenimente se poate tripla asigurarea !
M-am saturat de toate organele astea incompetente !! acum 6 luni de zile tot asa am patit o faza cu un laptop !! care mi-a fost furat. Persoana respectiva ridicand coletul cu o identitate falsa !! descoperind intre timp adevaratul nume al respectivei persoane am anuntat organele competente !! iar dosarul se tot plimba ba la parchet ba la sectia de politie ! de 6 luni de zile ma tot plimb in zadar !persoana respectiva nici macar fiind chemata sa dea ceva declaratii ! m=am saturat de tara asta !! numai incompetenti !!
Romania o tara din care vrei sa pleci ! plina de hoti si jigodii!!
Imi ce scuze in fata moderatorilor ! dar cineva mai trebuie sa spuna si lucrurile astea !!