avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina lovita in parcare - recuperare daune de la FPVS
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina lovita in parcare - recuperare daune de la FPVS

Exista vreo sansa ca daunele suferite in urma lovirii masinii in parcare(de catre nu autor necunoscut) sa poata fi recuperate de la fondul de protectie al victimilor strazii ?
Care ar fi pasii de urmat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marcu1989 , utilizator 16:30, 24 Martie 2012
normal ca nimeni nu iti lasa in geam numarul de telefon ! sa iti dea mai tarziu asigurarea ! cand el stie ca daca iti da asigurarea data viitoare cand v-a trebui sa reinoiasca asigurarea trebuie sa plateasca aproape dubu.
Iar daca mai are alte evenimente se poate tripla asigurarea !
M-am saturat de toate organele astea incompetente !! acum 6 luni de zile tot asa am patit o faza cu un laptop !! care mi-a fost furat. Persoana respectiva ridicand coletul cu o identitate falsa !! descoperind intre timp adevaratul nume al respectivei persoane am anuntat organele competente !! iar dosarul se tot plimba ba la parchet ba la sectia de politie ! de 6 luni de zile ma tot plimb in zadar !persoana respectiva nici macar fiind chemata sa dea ceva declaratii ! m=am saturat de tara asta !! numai incompetenti !!
Romania o tara din care vrei sa pleci ! plina de hoti si jigodii!!
Imi ce scuze in fata moderatorilor ! dar cineva mai trebuie sa spuna si lucrurile astea !!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2012
marcu1989, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)