avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizari

Cum se hotareste adoptarea unui sistem de panalizari ?
Numai in adunarea generala sau si doar de comitet?
Nr minim de zile este 30 de la data scadenta care este de pana la 20 zile.
Daca scadenta poate fi 0?
Adica in 30 liste de la afisare sa bagi penalizari?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
unlocatar, utilizator
Penalizarile se calculeaza pentru orice suma ramasa in restanta, indiferent de sursa ei, cota de intretinere, reparatii, cheltuieli diverse ale asociatiei, furnizori, fond de rulment, fond de reparatii si indiferent daca proprietarul este conectat sau nu la utilitati.
Exceptie fac penalizarile neachitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
elga50, moderator
Am lecturat acest topic abia astazi, 12.03.2011;
Cu privire la necesitatea functionarii as. prop. cu Fond de rulment - conform prevederilor legale, nu mai comentez nimic, deoarece cred ca s-a lamurit chestiunea.
As vrea sa clarific cate ceva in legatura cu notiunile de termen de plata, data scadenta... , asa ca am dat o cautare personalizata pe forum (sfatuiesc pe toata lumea sa faca la fel, inainte de a pune o intrebare - pe orice forum, nu numai pe avocatnet.ro) si pentru ca am mai dezbatut aceasta problema, va invit sa lecturati aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalizari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna seara. Daca prin adunarea generala s-a stabilit un procent de 0,1% pe zi de intarziere incepand cu prima zi de dupa expirarea celor 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Penalizari stabilite de administrator. fyeratanye fyeratanye salut ,am si eu o problema cu interpretarea articolului 49 sin legea 230/2007 (1) Asociatia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalizari ... (vezi toată discuția)
Afisare intretinere mnmgfd mnmgfd Va rog sa imi spuneti cate zile trebuie afisata intretinerea la vizier? Multumesc! (vezi toată discuția)