avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj dupa un contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj dupa un contract de munca pe perioada determinata?

:Am avut un contract nedeterminat unde am lucrat 2 ani,am avut o intrerupere 15 zile si un contract determinat de o luna pe care nu a prelungit nu ne da decizie de concediere fiindca nam fost concediat numai a incetat contractul cum pot sa ma duc la somaj?
Cel mai recent răspuns: stephanbrasov , utilizator 17:49, 11 Mai 2011
Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie sa va inceteze CIM cu unul din urmatoarele articole din Codul muncii: art. 31 alin. (4.1), art. 56 lit. b), e), f), h) şi j), art. 61 lit. c) şi d), art. 65 alin. (1), art. 94 alin. (4).
Va multumesc mult pentru lamuriri.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca perioada determinata vio58 vio58 o PERSOANA ESTE ANGAJATA PE PERIOADA DETERMINATA (PINA IN 31.10.2011) ,INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE DE PLECARE IN SOMAJ.iNTREBARE decizia pt cim perioada ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? bela@hotmail.com bela@hotmail.com Doresc sa intreb daca pot indeplinii conditiile ptr acordarea aj,de somaj -am lucrat din ian 2009 pana in dec 2010 la o firma -am plecat de la ei incepand cu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? socata socata sunt angajata pe perioada determinata pana in mai 2011.as beneficia de somaj daca persoana in locul careia sunt s-ar intoarce la munca? dar ... (vezi toată discuția)