avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se mai poate casatorii un italian daca e divortat?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se mai poate casatorii un italian daca e divortat?

e in divort cu sotia cu care are 3 copii minori.poate sa se recasatoreasca?am inteles k italienii se pot casatorii doar o singura data.eu sunt romanca,am 25 ani,el e italian,are 33 ani.daca fac un copil ce drepturi va avea?va multumesc
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 21:35, 14 Martie 2011
=D> super tare.La 25 de ani sa cresc 3 copii care nu sunt ai mei.Scuza-ma da gandesti ce spui???NUMAI SA FIU NEBUNA,I-AS CERE PRIETENULUI SA FACA ASTA!Si oricum nu i-ar putea lua pt k copii in Italia se lasa mamelor.#-o asta as face dupa 2 zile cu ei.
:) :)

.... OK.... :D....Nici de data asta nu s-a inteles... :D
Desi, eu m-am lamurit...:)

Nu de alta....dar: 1. - spuneai ca bietii copilasi sunt super draguti;
2. - am inteles ca mama e "nebuna"....Cum isi poate lasa un tata responsabil cei 3 copii pe mana unei mame "moglia"...Ma gandesc ca de asta a parasit-o, nuu?... Iar in tine a vazut un om de nadejde care prezinta mai mult siguranta si incredere in cresterea copiilor lui.....Nuuu?? ;)...
3. - fii atenta...s-ar putea ca mama, in situatia ei, sa fie decazuta din drepturiel parintesti, iar copiii vor trece in custodia tatalui in mod automat si OBLIGATORIU!

Asa ca, iti urez si eu MULT SUCCES!!!

Nu te-am inteles,dar pana la urma e ca mine,NU?????Deci:am zis ca e nebuna in sensul ca nu intotdeauna are grija de copii si pe noi nu ne lasa in pace,adik si-a dat seama ce a pierdut si-l vrea inapoi,dar el nu vrea:P.Copii intr-adevar,doi dintre ei ar prefera sa stea cu noi,dar eu u vreau si aici legile nu sunt ca-n Romania.DACA MAMA ESTE DECAZUTA DIN DREPTURI,PRIN MULTE RELATII SI BANI SE POATE FACE ASTA,COPII SUNT PRELUATI DE O CASA DE COPII.Asta pt ca tatal copiilor nu are un contract de munca permanent si nici o casa(stam in chirie) si nu poate lua copii=D>

Offf..mi-a sunat foarte trist ceea ce am citit mai sus...:(...

Si cu toate astea tu vrei sa-i mai faci inca un copil? Are deja 3, si se pare ca nu se poate ocupa nici de ei asa cum ar trebui si nici sa le ofere mare lucru...

Intr-o alta ordine de idei, crezi ca el ar fi de acord sa-si vada copiii traumatizati si crescuti intr-un centru de plasament?...Doamne fereste!...Eu nu cred...

Sper din suflet sa nu fi vorbit serios, ptr ca o femeie la 25 de ani, care doreste un copil al ei, nu poate gandi atat de superficial, crud, mediocru despre copiii iubitului ei....:(

X-( Nu am scris ca ii vreau intr-un centru de plasament.Doamne fereste!Mai bn i-as creste eu.El nu are casa pt ca i-a lasat-o fostei sotii...pt copii.La fel si o masina nou nouta.NU AM NIMIC CU COPII,dar eu am 25 de ani si vreau alt viitor pt mine,nu sa cresc copii alteia.EA NU SI POATE CRESTE?:belay:are 30 de ani ea,schimba barbatii mai des decat schimb eu sosetele si nu poate avea grija de copii ei?DE CE SA-I CRESC EU?:(

Alte discuții în legătură

Refuz inmormantare in romania a unei persoane incinerata in spania. ... paul_sonea paul_sonea Refuz inmormantare in Romania a unei persoane incinerata in Spania. Este legal? (vezi toată discuția)
Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)
Zile libere alte culte religioase vali121m vali121m Buna ziua, Reiau un subiect pe care in mod sigur s-a mai dezbatut insa am nevoie de un update, mai exact speta ar fi urmatoarea: - un angajat de o alta ... (vezi toată discuția)