avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se mai poate casatorii un italian daca e divortat?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se mai poate casatorii un italian daca e divortat?

e in divort cu sotia cu care are 3 copii minori.poate sa se recasatoreasca?am inteles k italienii se pot casatorii doar o singura data.eu sunt romanca,am 25 ani,el e italian,are 33 ani.daca fac un copil ce drepturi va avea?va multumesc
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 21:35, 14 Martie 2011
da si nu, stimate coleg. este vorba de sacra rotta, ori ca sa se ajunga acolo, este o procedura extrem de lunga si dificila, sunt avocati specializati in Italia in acest domeniu, iar motivele numai ca sa se ia in consideratie cererea, nu am zis sa se discute, nici macar, deci doar ca sa se ia in consideratie, ei bine aceste motive trebuie sa fie extrem, dar extrem de serioase din punctul de vedere al bixericii catolice. Ei pot sa se casatoreasca religios in religia ortodoxa, deoarece biserica ortodoxa nu interzice casatoria religiaosa intre un catolic si o ortodoxa, si accepta si a doua casatorie in baza unui rit special.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inmormantare in romania a unei persoane incinerata in spania. ... paul_sonea paul_sonea Refuz inmormantare in Romania a unei persoane incinerata in Spania. Este legal? (vezi toată discuția)
Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)
Zile libere alte culte religioase vali121m vali121m Buna ziua, Reiau un subiect pe care in mod sigur s-a mai dezbatut insa am nevoie de un update, mai exact speta ar fi urmatoarea: - un angajat de o alta ... (vezi toată discuția)