[b]Dna.Anda,asta va ajuta mult in obtinere incredintarii fetitei,insa trebuie sa aveti biletul de externare al sotului.Avocatul va sti ce trebuie facut pentru a obtine tot ce este necesar.
N-o s-o ajute deloc, sunt o gramada de boli comportamentale sau psihice care nu se incadreaza in simptomatologie cu violenta fizica expusa, ci eventual doar verbala. Multi medici psihiatri cred ca nebunii sunt cei mai pasnici, pentru ca nu pot premedita, la fel cum o fac cei normali la cap.
Ce puteti face este sa afimrati, in fata judecatorului, ca aveti indoieli in ceea ce priveste starea mentala a sotului, si ca soliticitati o expertiza in acest sens. O sa se duca la un medic psihiatru, o sa-i dea niste teste, exista metode nu tocmai moderne dar in fine, suntem in Romanica... asa ca medicul va avea la final o idee daca sotul ar putea fi violent sau periculos. Aceste teste se fac mai serios si mai stiintific in cadrul anchetelor de politie, dar nu e cazul.
Divortul va fi obtinut chit ca sotul e dus cu pluta au ba, adica nu aveti nevoie de motive de genul acesta pentru a divorta sau a castiga un divort, in sensul ca a fost din vina sotului ce s-a intamplat.
Copilul va va fi, probabil, incredintat, dar criteriul de baza nu va fi daca sotul are mintea intreaga. Cel mult, programul de vizita va reflecta starea lui psihica, adica judecatorul va cauta sa nu afecteze starea sufleteasca a minorului acordand tatalui cu probleme psihice drept de vizita de eu stiu, doua zile pe saptamana.