avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caducitate contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caducitate contract

imi poate exemplifica concret cineva cum devine un contract caduc..
pentru ca eu sunt de parere ca niciodata un contract nu poate fi caduc..:)
va rog:help:
da...si avansul...daca e?
sau e caduc pentru un contractant si rezolutionat pentru altul:D
MIlika, poate oferiti mai multe detalii.despre ce fel de contract vorbiti?
daca vorbiti despre un avans, se poate prezuma ca vorbiti despre o vanzare-cumparare.Un antecontract, mai precis? Acolo ce prevad clauzele? :hm:
nu....eu intreb doar cand un contract poate fi caduc..
Pai intrebati asa, doar de curiozitate? Eu stiu despre situatiile pe care le-am expus mai sus...
pai da..ca nu am am avut asa ceva..si de la scoala imi amintesc doar de diferenta dintre caducitate/nulitate/reductiune/reziliere..bla, bla..
ori am acum pe cineva care imi invoca cum ca ra i caduc un contract...desi eu ..pleacnd de la teorie stiam ca aceasta-caducitatea ar fi specifica/aplicabila doar legatelor..
na...intreb si eu:D

Alte discuții în legătură

Act de vinzare-cumparare , sau nu ? ilenuta1963 ilenuta1963 Am incheiat un antecontract de vinzare cumparare pentru un teren , urmind sa incheiem tranzactia dupa iesirea din indiviziun . Zilele trecute , am achitat si ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre care sã tinã loc de act autentic sca baloisibaloi sca baloisibaloi Chitanţă sub semnătură privată îtocmită în 1996 pentru cumpărarea unui teren, cu semnărturi ale celor două părţi, cu presupuşi martori. Se ... (vezi toată discuția)
Deces promitent vanzator amavrancea amavrancea Buna ziua, Intentionez sa cumpar o locuinta de la un domn in varsta de 67 ani fara nici o ruda. Daca intre momentul semnarii antecontractului si a platii unui ... (vezi toată discuția)