avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - Ghid practic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - Ghid practic

Reglementarile fiscale din 2010 referitoare la persoanele fizice autorizate, modificate si re-modificate in decurs de cateva luni, au creat haos in randul celor care au ales aceasta forma de organizare a afacerii.

De aceea, Avocatnet.ro a intocmit un Ghid complet al persoanei fizice autorizate, structurat in doua parti, care contine toate informatiile relevante pentru acest subiect. Astazi va oferim informatii despre infiintarea unei PFA, regimul juridic al acestei forme de organizare, precum si avantajele sau dezavantajele ei.

Citeste mai mult despre partea 1 a ghidului:
www.avocatnet.ro/content/art...

Citeste mai mult in partea a 2-a a ghidului:
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 10:13, 20 Februarie 2012
:oops:

Interventie moderator

Inchid acest topic pentru ca discutiile pot fi dezvoltate in subiecte separate - pentru o mai buna intelegere a celor interesati.
Modul in care se desfasoara discutiile aici e mai greu de urmarit...

Multumesc pentru intelegere.

:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Contributie din norma de venit ciprian_br ciprian_br buna ziua intentionez sa deschid un pfa sau ii pe codurile 9511+9512 (service calculatoare+gsm) norma de venit cumulata (cele 2 coduri caen) pentru judetul ... (vezi toată discuția)
Am pfa codul caen 6202 si vreau sa adaug codul 7420 silviulik silviulik Buna ziua, Am PFA pe norma de venit, avand codul CAEN 6202. Doresc sa adaug la acest PFA si codul CAEN 7420, tot norma de venit. Am urmatoarele intrebari: - ... (vezi toată discuția)