avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cfs urile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cfs urile

Trecerea cfs urilor in carnetul de munca este obligatorie? unde se prevede?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 25 Martie 2011
DA STIU, SI CU ACEA DATA VOR FI INCHISE DAR ACUM. CEEA CE VROIAM SA SPUN ESTE CA NU MAI TREC CFS URILE APARUTE PANA LA 01.01.2011
neon butterflies a scris:

DA STIU, SI CU ACEA DATA VOR FI INCHISE DAR ACUM. CEEA CE VROIAM SA SPUN ESTE CA NU MAI TREC CFS URILE APARUTE PANA LA 01.01.2011


Unde sa nu le mai treceti ? ... CFP pana la 01.01.2011 daca sunt trecute in carnetul de munca, nu le mai treceti si in adeverinte .. daca despre acestea vorbim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Vechime munca elenazan elenazan Daca am lucrat pana anul trecut legal 25 ani ,am cartea de munca acasa , acum 3 luni m-am angajat legal , cine imi trece datele din cartea de munca in REVISAL ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)