Am si eu o intrebare.Ce se intampla cu un dosar penal si cu un invunuit , daca asa-zisul denuntator nu exista, ci mai mult a fost mentionat in pv de seizare cu buna stiinta de catre organul de cercetare penale, acest comitand un fals intelectual?:O
a..sa inteleg ca orice politist aflat in concediu sau timp liber poate incheia care premergatoare pentru in un dosar penal? totusi nu exista niste legi in tara asta? acest potilist a fct un abuz.
din surse sigure..am aflat ca acea persoana nu exista..ci a fost numita asa..numai ca politistul in cauza sa ii poata retine persoanei respective o fapta pe care nu a comis-o.
Nu cunosc care va sunt sursele,dar daca dvs afirmati aceasta,nu inseamna ca asa si este pentru ca in general inspectiile efectuate pe linie interna,din cate cunosc verifica aceste aspecte.
Persoana in cauza sa faca o petitie catre comandantul politistului si sa arate ca acea persoana nu exista,desi este posibil ca persoana,care poate fi informator,sa nu fie trecut cu numele real,tocmai pentru protejarea sa