avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de proba - cu plata?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de proba - cu plata?

Pentru o perioada de proba, o zi, o saptamana, o luna.... o perioada stabilita....angajatul, sau persoana care o presteaza in favoarea angajatorului, este platita? Sau... este munca voluntara? (si potentialul angajat este la cheremul patronului, iar acesta isi face treaba cu ..."probele" angajatorilor?)
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
conpama, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:41, 2 Iunie 2011
Obligatiile persoanei indreptatite sa primeasca indemnizatie de somaj :
lit b ) - sa comunice in termen de 3 zile agentiei fortei de munca la care este inregistrata orice modificare privind :
- incadrarea in munca
Dupa cum se scrie in O.U.G. nr. 17/2011 nu specifica ce fel de incadrare este . Sa spunemm ca se face C.I.M perioada de proba 90 zile , dupa care angajatorul spune ca nu mai are nevoie ( sau nu corespunzi ) si i-ti face lichidarea .Ca sa beneficiezi de somaj trebuie sa ai lucrat 12 luni fara intrerupere .
Cine castiga in acesta situatie , statul . :hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba fara contract si salariu adamantium2010 adamantium2010 Buna ziua, Am fost angajata acum o luna si, in urma intelegerii verbale cu angajatorul, am consimtit la o perioada de proba de o luna. Acum angajatorul ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba flay flay sunt in perioada de proba de 30 de zile si mam hotarat sa renunt la job.doar 5 zile am lucrat nici macar nu m-au inscris la ITM pana acum din cate stiu eu si ... (vezi toată discuția)
Angajata pe perioada determinata 6 luni din somaj Nvalentina Nvalentina Buna ziua, va rog sa ma consultati cu urmatoarea situatie:am fost angajata cu contract pe durata determinata 6 luni din 17 mai 2010,eu fiind in somaj,iar ieri ... (vezi toată discuția)