avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datorii intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datorii intretinere

Poate furnizorul de energie termica sa ia masuri impotriva datornicilor la intretinere,nevand incheiat un contract individual?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:25, 18 Aprilie 2011
Interventie moderator
@vanzatorul de iluzii
Va rog nu mai citati mesaje intregi deoarece fragmentati discutia si acopieriti prea mult din pagina.
Recurgeti la citarea unor fragmente mici de mesaje numai daca este strict necesar. Dupa cum puteti observa cu usurinta acest lucru nu se face aici pe sectiune.
Daca vreti sa raspundeti cuiva anume ii puneti inaintea mesajului dv. de raspuns numele cu "@" inainte, astfel incat sa se stie cu cine purtati discutia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recupereaza furnizorii de utilitati datoriile de la asociatia de proprietari? merepere merepere pe scurt: am patit-o cu administratora. asociatia are datorii mari la RADET. am facut esalonari insa nu toti proprietarii platesc pe motiv ca vor gasi metode ... (vezi toată discuția)
Contracte individuale. restante catre cet. cezar_p cezar_p 1. Sunt presedinte al unei Asociatii de Proprietari, cu 140 de membri, din Iasi. Cum poate Asociatia sa determine CET-ul Centrala de Energie Termica) sa ... (vezi toată discuția)
Actionarea in instanta a restantierilor, fara avocat? roskky roskky Buna ziua, In asociatia noastra avem mai multi restantieri la plata intretinerii,deci nu avem bani pentru a angaja un avocat.As vrea sa stiu care sunt pasi ... (vezi toată discuția)