avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nou model cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nou model cim

cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii.
ma poate ajuta cineva cu noul model?
cum se stabilesc obiectivele de performanta individuala si criteriile de evaluare a activitatii?
apetra a scris:

Circula un formular de contract individual de munca nou fara partea de evaluare. Insa ni s-a transmis ca avem termen pana la 31.05.2011 sa facem acte aditionale la toti angajatii in care sa mentionam ultimele modificari din Codul muncii si criteriile de evaluare. Pentru cei noi vom insera in informare mentiunea ca atributiile si criteriile de evaluare sunt cuprinse in fisa postului unde se detaliaza.


Cine a emis acel formular? ... s cine v-a transmis acel termen?
Existau anterior formulare pretiparite de contracte ; aceeasi firma a scos si acest formular de contract pe care un reprezentant al Itm din judet ni l-a pus la dispozitie (trebuie completat COR, legea 19 a inlocuita cu legea 263, la alte clauze apar delegarea, detasarea, are pct de la a la p). Poate a aparut dupa anul nou si eu nu am observat. Termenul tot de la Itm.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
apetra, utilizator
Atata timp cat legiuitorii nostrii nu au decis sa scoata printr-un act normativ un model-cadru de contract sau sa prevada un termen pentru modificarea c.i.m. vechi, nimeni nu poate impune un model de c.i.m. sau sa impuna un anumit termen ..
Buna, va rog sa imi trimiteti si mie noul formular CIM daca il are cineva sau sa imi spuneti unde l-ati gasit...multumesc
Eu am gasit aici...acest model....iar de la ITM mi-a spus ca il pot folosi....( nici cei de la ITM nu sunt pusi la punct in totalitate)...asteptam...si alte pareri...
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Modificari la contractele de munca vechi Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)