avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - pensie
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - pensie

Buna ziua,ce poate s-a faca o persoana care primeste o comunicare de executare silita dar nu are nici un venit,a fost in medical cele 90 zile dupa care i s-a facut lichidarea iar dosarul pentru pensia de boala abia a fost trimis dar stiu ca dureaza pana vine decizia.Nu are bunuri in propietate.
Cel mai recent răspuns: ContSters196414 , utilizator 07:55, 8 Mai 2011
Mintea romanului cea de pe urma...Mai este o varianta, daca vreti sa nu (mai) platiti : renuntati la pensie:) ! Glumesc ! Acum vorbind serios : apelati la un avocat priceput in acest gen de litigii si rugati-l sa negocieze cu camatarii, pardon, societatea nebancara in numele d-voastra. Daca ei considera ca v-au stors suficient, mai lasa nitel ! Mai lasa din dobanda, din penalitati sau pot sa nu lase deloc ! Treaba depinde de multe variabile. Acum va stiti ,,viitorul'' : veti plati mult si bine !
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de departe pot merge executorii AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Mama mea are un credit pe care nu il mai poate plati pentru ca de 1 an nu a mai putut lucra din cauza problemelor de sanatate. Cazul ei a ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)
Sot debitor - executarea silita a bunurilor din locuinta sotiei ( bun propriu) Andra24 Andra24 Buna ziua Tatal meu este coplatitor la creditul meu ipotecar , nu mai putem plati si vom fi executati silit . Mama detine un apartament bun propriu ca ... (vezi toată discuția)