Din cate inteleg eu acea cercetare disciplinara s-a facut, s-a dat o declaratie care probabil a insotit decizia de desfacere a CIM.
Trebuie sa stie doamna ca trebuyia sa fie convocata pentru cercetare cu 5 zile inainte si mai ales decizia de desface a CIM trebuia sa-i fie comunicata.
lucrez la o firma unde am calculator si casa de marcat atasata la calculator. sunt acuzata ca mi-am insusit cateva zeci de milioane pe baza neconcordantei intre bonurile din calculator si cele din casa de marcat. la finalul turei banii din casa erau exact ca partialul din casa de marcat. iar programul din calculator are destule lipsuri. precizez ca exista si camere de luat vederi dar care , spun ei , nu au functionat. pe baza acestor vorbe acum toti cei care mi-au fost colegi au spus ca inchideam casa de marcat . mi-a luat o declaratie prin care am spus ca nu am luat nici banii si nici rolele de casa care lipsesc. ce poate sa-mi mai faca, in afara de incheierea contractului de munca.???? si cu ce litera?
Angajatorul poate sa va actioneze in instanta pentru recuperarea pagubei.
Vorbiti de role de casa de marcat lipsa............ de un program deficitar....................nu ati sesizat conducerii lipsurile programului?
Inventarul trebuia facut inainte de desfacerea CIM, acum nu vad cu ce va ajuta sau cu ce va afecteaza.............in plus daca nu mai sunteti salariatul societatii nu va mai poate solicita prezenta la nici un inventar.
Incercati la ITM sa aflati daca intradevar CIM a fost incheiat.