Asta este
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA ME OCUPA TOT TIMPUL
Pai daca nu stiati noi am inventat aceste norme de poluare
si mai presus de tot cred ca nu citim corect ce scrie"TAXA de POLUARE
pai interesul nu este sa ai poluare cat mai mica la masina ci sa ti se ia cati mai multi bani pentru satisfacerea a cat mai multe pofte cat mai variabile
Si eu am o SKODA OCTAVIA DFIN !((( cu euro 3 sau D3 iar undeva pe net am gasit in legea de calcul a taxei este acest D3 ca fiind euro3 (
www.avocatnet.ro/content/art... )
Ori eu nu inteleg care este chestia cu acest D3 ori este data in asa fel incat sa poti interpreta cum doresti acesta lege.
Pai daca in germania este euro3 la noi cum se face ca destepti aia de la RAR o scot non euro sau euro2 sau euro1
Daca se citeste bine in aceasta lege veti vedea ca nu este specificat niciunde ca trebuie sa scre euro? pentru a fi trecuta cu acest euro
Acum cred ca fapta este consumata banii au fost incasati de la f multe persoane si nu va mai fi inca o pomana ca cea din trecut
Bine ar fi sa se uneasca toti cei cu masini cu numere de bulgaria(romanii care au masinile inscrise in bulgaria)si cei ce trebuie sa plateasca 3000 sau mai multe mii de euro taxa )si sa blocheze intrarea celor alesi ,in parlament si alte cladiri oficiale.,poate asa mai coboara si ei de piedestalul pe care sau urcat prin minciuni si alte promisiuni
ASTEPT SA VAD CE SA MAI REZOLVA SI CE SE MAI POATE INTAMPLA (aceasta amanare este praf in ochi tuturor ce doresc sa plateasca taxe statului roman si nu BULGARIEI)