avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... noua taxa de poluare!!!!!!!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

noua taxa de poluare!!!!!!!!

am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in Germania!!!!Cu alte taxe ajung la 1600euro!!!este Euro 2 ,de fapt D3,cu noxe reduse si TUV facut in Germania in ziua cumpararii...Nu am banii respectivi,mi se pare un abuz ...CE POT FACE?????X-(X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters92635 , utilizator 12:20, 8 Martie 2010
Postul tv REALITATEA , a anuntat aseara ca noul guvern s-a reunit pentru a ajunge la o intelegere privind data intrarii in vigoare a acestei noi legi , desi nu au primit acordul UE pentru a pune in aplicare legea guvernul TARICEANU A avut nesimtirea sa publice in MONITORUL OFICIAL aceasta lege pentru a putea sa incaseze taxa dupa noula grila de calculare .
Din surse neoficiale , se zvoneste, ca in cursul zilei de vineri si luni taxa sa fie incasata de la populatie idupa vechea grila de calcul [doar persoanelor care sint inregistrate in baza de date a MF cu cerere, daca e devarat sau nu , vom vedea .
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POSTUL DE TELEVIZIUNE REALITATEA A ANUNTAT IN URMA CU 15 MIN , CA TOTI CEI CARE AU PLATIT TAXA MAJORATA IN ULTIMELE ZILE SAU CEI CARE INCA NU AU PLATIT TAXA DE INMATRICULARE O POT FACE INCEPAND DE MAINE TOT IN VECHIUL SISTEM DE CALCUL ,
GRABITIVA TOTI CEI CARE AVETI CARTILE DE IDENTITATE IESITE SI MERGETI LA GHISEELE ADMIN FISCALE , NOUA GRILA DE CALCUL INTRA IN VIGOARE INCEPAND DE LUNI 15 DECEMBRIE .
TRAIASCA STOLOJAN
!!![ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2008
gymi, utilizator
Traiasca Stolojan da , ca sa schimbe sau sa anuleze taxa....asta da .Oricum va fi incomparabil. Uitati-va ca si in ultima clipa posibila, si-au rectificat porcaria.... scrisa pe genunghi.
Asa ca se va plati taxa ...tot de 3 ori , dupa 15 dec , asa cum anuntase preluminatul ex-premier ....asa ca singura speranta este , ca noul guvern sa ia alte masuri , cu adevarat democratice....asa cum sint cele ale vecinilor din Vest. *** Colegi utilizatori , nu mai scrieti cu Majuscule ! ( nu este permis acest lucru... )
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2008
FamiliaRusu, utilizator
Eram de-a dreptul terminat , am achizitionat din germania un microbuz din 2004 , cu capacitatea cil de 2500 cmc , pe vechi aveam 2000 euro iar cea noua era 6000 euro[ 231 .0000.000] , masina a costat 8500 euro , norocul meu a fost ca acum 2 zile mi-a iesit cartea de identitate si pot sta linistit in privinta taxei , daca nu se rezolva cumva nu aveam decat sa o inmatriculez pe bulgaria unde taxa este de 16 ori mai mica [ cam 500 euro ] .
Mai am si un golf 3 dar asta il bag pe bulgaria ca nu merita sa ai platesc taxa de 1400 euro cind ea a costat 800 in germania .
Mult noroc tuturor !
Am vazt cu ochii mei caz de masina adusa din Germania cu acte in care era specificat EURO 3 si in momentul in care a fost dusa la RAR i-am stabilit EURO 2 deci va dati seama.
Sa nu uitam ca traim in Romania!

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau in judecata rar Ovidiumtm Ovidiumtm Am o problema daca ma poate sfatui cineva,vreau sa dau in judecata Registru Auto roman,deoarece am achizitionat o masina marca bmw cu norma de poluare Euro2 si ... (vezi toată discuția)
Recalcularea taxei de poluare in functie de emisiile co2 la euro2 alinel alinel am depus le trezorerie o cerere dupa multe insistente a fost primita si am cerut recalcularea taxei de poluare in functie de emisiile CO2 facute in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere acte emise de autoritati europene raduburcea raduburcea Exista vreo lege sau vreo directiva a CE prin care un stat membru trebuie sa recunoasca un act emis de autoritatile unui alt stat membru UE? (vezi toată discuția)