avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cenzor Asociatie de Proprietari-urgent
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cenzor Asociatie de Proprietari-urgent

Buna ziua,
Sunt cenzor la o Asociatie de Proprietari infintanta de curand. Acum cateva ore am constatat ca s-a afisat prima intretinere . Lista nu este semnata decat de administrator. Din cunostinetele mele stiu ca aceasta lista trebuia semnatata atat de mine cat si de presedintele blocului. Este valabila lista daca nu are toate semnaturile? Avea drepul administratorul blocului sa o afiseze fara sa ma consulte? Am citit atat legea 230/2007 actualizata cat si normele ei dar nu am gasit nicaieri aceasta precizare.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cu stima ,
Alina
in blocul in care locuiesc presedintele si-a dat demisia.
listele sunt calculate numai ca nu stiu cine trebuie sa le semneze.
banuiesc ca la presedinte nu le mai put duce fiindca deja a predat tot avea la el, iar vicepresedintele nu vrea sa semneze listele.
asa ca la cine trebuie mers pt semnatura?
cenzor...administrator... si ?
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
bogdan3650, utilizator
... vicepresedintele, dar daca nu vrea sa semneze, puneti-le nesemnate.
Proprietarii ar trebui sa-i ceara sa demisioneze daca nu e in stare sa-si asume asa o respensabilitate, sa faceti rapid o AG, sa alegeti alti oameni in functiile acestea si ....asta e!
Puneti-le si nesemnate si faceti un PV impreuna cu cenzorul in care aratati ca vicele nu a vrut sa semneze listele (ca sa aveti si ceva scris, la o adica").
Eventual scrieti chiar pe liste, "vicepresedintele nu a vrut sa le semneze" si sa semneze acolo si cenzorul.

Activitatea nu trebuie sa stea in loc pentru ca vicele nu vrea.....!
asa gandeam si noi sa anexam un PV pt a fi acoperiti in caz de ceva...

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment CojocaruIon CojocaruIon Am achitat numerar cu chitanta nr 1624/ 31.10.2002 suma de 788.286 lei C/V reprezentand Fond Rulment la As. Proprietari nr... Campina. Suma a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)
Presedintele refuza sa stampileze listele de intretinere liliana_balan liliana_balan Ma confrunt cu urmatoarea problema: Presedintele Asociatiei de proprietari refuza de fiecare sa semneze si sa stampileze listele de intretinere, invocand fel ... (vezi toată discuția)
Incadrari tomasso tomasso Inspectorii serviciului specializat al primariei in urma verificarii documentelor asociatiei de proprietari au constatat ca nu a fost prezentat contractul de ... (vezi toată discuția)