@liamic43= ati inteles gresit ce am vrut sa spun. Am spus ca, din cate stiu eu, pe vremea aceea se dadeau spatii locative in functie de cati copii avea o familie.Mama fiind singura, necasatorita (ma scuzati ca nu am precizat) a avut dreptul la apartamentul acesta de 2cam. pt. ca avea un copil. Si de ce ar fi f. bine daca ar vinde? Si eu am contribuit la cheltuielile casei (impozit, intretinere, utilitati,etc), numai ca nu am avut cu ce sa demonstrez pt. ca toate chitantele s-au efectuat pe numele ei (fiind titular)!
Multumesc!
narcisa_salbatica a scris:
Orice bun mobil sau imobil cumparat in timpul casatoriei devine bun comun cu sotul dvs., chiar daca va vand parintii. Despre apartamentul mamei, spuneti ca i-a fost repartizat cand aveati 3 ani, banuiesc ca initial a existat un contract de inchiriere pe care erati si dvs trecuta. Apoi mama a cumparat acel apartament? A semnat doar dansa contractul de vanzare cumparare? Era casatorita sau nu la data cumpararii?
Da, apt. i-a fost repartizat atunci cand eu aveam 3ani si initial a existat contractul de inchiriere( cum era pe atunci, apoi s-a dat dreptul la cumparare - cu bani in rate sau integral). Doar ea a semnat contractul;ea= niciodata casatorita, eu=nerecunoscuta legal de tata( nu stiu daca are importanta asta).
Atunci mama dvs. este proprietar deplin si poate vinde apartamentul.
imi cer scuze ca intervin,dar dupa parerea mea,atitudinea lui liamic43 lasa de dorit! @liamic,daca mamei ,,i s-a pus pata" sa se marite si nu mai are loc de copil???Nu trebuie judecata fata asa aspru!!!!Si crede-ma spun din experienta despre parintii care se recasatoresc si isi dau copiii din prima casatorie afara din casa doar pt ca asa vrea ,,consoarta"! Iarta-ma nu vreau sa critic dar sa incercam sa dam sfaturi,daca stim, daca nu mai bine ne abtinem!!! O seara buna va doresc!
Pentru julius-
Intr-adevar, parintii care isi dau afara copii din casa, si vorbesc despre copii-care au nevoie de ajutor, de crestere, sunt de condamnat, dar este voia si sufletul lor.
In cazul de fata , am inteles ca respectivul" copil" este casatorita, are o familie.
Oare parintii au obligatii pana la moarte fata de copii si niciodata invers?Este o remarca amara, pe care am constatat-o ca se vrea pusa in aplicare tot mai mult., tot mai des -pana la datul afara a parintilor , a bunicilor, pentruca , nu-i asa," Copilul" de 30-40 ani, in plina forta, in deplina maturitate, nu mai are loc, de ei.
Mai aduceti-va aminte de RUGA PENTRU PARINTI-!!!!!!!!!!!!sau de ce nu REPETABILA POVARA!!!!!!!!!!!!!!!!( o spun nu numai pt.julius)
Pagina 3 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5