avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea tarii cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea tarii cu copil minor

buna seara.Am o intrebare; daca mamei i sa incredintat minorul ,iar tatal are un prrogram de vizitare ,,mama are dreptul sa paraseasca tara DEFINITIV impreuna cu minorul???Mentionez ca a deschis proces ptr.micsorarea programului de vizita .
Va multumesc mult pentru raspuns. Acum am inteles problema juridica si e mult mai clar pentru mine ce anume trebuie sa fac.
va multumesc din suflet.
Doamna, informatii despre conditiile de respectat in tara respectiva le puteti obtine mai degraba si mai ieftin de la Ambasada tarii respective, nu e musai sa contactati un avocat.
Va doresc un copil fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea copilului din tara de catre unul dintre parinti adibadi adibadi Buna ziua! Va rog sa ma lămuriți și pe mine: în urma divorțului copilul este încredințat mamei, iar tatăl atacă aceasta hotărâre ... (vezi toată discuția)
Minor in afara tarii marin@yahoo.ro marin@yahoo.ro buna ziua. am o intrebare mama poate sa stabileasca minorul in Spania fara acordul tatalui chiar daca minorul e incredintat mamei? (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti timoficiuc ramona timoficiuc ramona Buna ziua.Sunt tata si am o fetita de 8 ani care este trecuta pe numele meu.Din cauza neintelegerilor m am despartit de mama fetei mele .Instanta ia ... (vezi toată discuția)