avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Ce este, de fapt, un consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Ce este, de fapt, un consilier juridic?

Din cate am inteles un consilier juridic ar cam aceleasi atributii ca si un avocat... atunci ce rost mai are meseria aceata? De ce nu se spune din start ca ar trebui toti sa de examen la avocatura ?
Cel mai recent răspuns: ludeea , utilizator 11:51, 22 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Nu sunt inscris in colegiu, sun membru al unei alte asociatii a consilierilor juridici, daca asta va framanta pe dumneavoastra. Nu inteleg rostul mesajului postat de domnia voastra si nici nu inteleg de ce v-ar interesa vechimea. E adevarat ca am descoperit reprezentarea conventionala si cea legala de altfel, lucrarea de licenta avea o tema de acest gen. Daca va mai intereseaza si alte detalii personale, nu ezitati sa ma intrebati, probabil ca pentru asta a fost deschis acest topic.
Consider :offtopic: mesajul dumneavoastra si implicit si al meu si cred ca ar trebui sterse de un moderator.
~ Conținut șters la cerere ~
Un C.J poate reprezenta societatea la care este angajat in recurs?
Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic angajat la propriul srl joe17 joe17 Daca [b]ma angajez la propriul meu SRL ca jurist[/b], [b]vechimea astfel dobandita, se poate asimila activitatii juridice[/b] necesare participarii la ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)