avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salarizare administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salarizare administrator

Administartorul avea salariu 1000 lei si acum in fisa de repartizare a cheltuielilor lunare apare suma de 1500 lei cu motivatia ca asa impune legea?
Nu am primit raspuns care lege.
care e modalitatea legala prin care isi mareste salariul? nu trebuie acordul adunarii generale? E legal sa- si mareasca salatiile cum vor ? Modalitati de atac.
Daca bugetul de venituri si cheltuieli permite marirea salariului, adica este stabilita de la inceput o suma destul de mare si nu va fi depasita prin aceasta marire, comitetul decide majorarea, nu A.G.
in acest caz pot sa isi mareasca salariul cum vor si cand vor
care mai e roatul nostru al proprietarilor? numai sa platim ?
Daca minim 20% dintre membrii asociatiei de proprietari sunt de acord ca salariile sunt prea mari puteti face o Adunare Generala Extraordinara , in cadrul careia se poate vota valoarea pe care considerati dvs. ca o puteti plati, sau la urmatoarea Adunare Generala puteti propune micsorarea salariilor si se supune la vot. Important este sa vina destui membri ai asociatiei la aceste adunari. Si de obicei nu prea vin si se iau hotariri asa cum se iau.
Poate ati aflat intre timp, ca salariul se negociaza intre un reprezentant legal al unei persoane juridice (comitetul executiv, presedinte asociatie) si cel care munceste.
AG voteaza anvelopa salariala, adica cat de mare este fondul de salarii. Din acesta comitetul poate angaja atat cat ii permite "plapuma".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii administrator si casier DORUSTA DORUSTA Buna ziua. Daca administratorul si contabilul au un loc de munca (de baza), iar prin hotararea adunarii generale au fost alesi sa indeplineasca aceste functii ... (vezi toată discuția)
Dizolvare comitet executiv Ion Artene Ion Artene Comitetul Executiv al Asociatiei nu a pus in practica o hotarire votata in adunarea generala a asociatiei.Cum poate fi dizolvat . De fapt - adunarea ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator asociatie proprietari, prerogative presedinte timpuriu timpuriu administratorul isi depune demisia urmand conform contractului o perioada de o luna de preaviz , in aceasta perioada trebuie angajat alt administrator sau ... (vezi toată discuția)