avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime 2011

As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si daca le elibereaza la cererea expresa a celui care pleaca sau indiferent de existenta unei astfel de solicitari.

Eu am un model de adeverinta vechime insa nu sunt sigura daca la campul "incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca", trebuie sa trec doar evenimentele aferente anul 2011 - dupa abrogarea Decretului nr. 72/1976 - sau intreaga perioada lucrata (ceea ce ar presupune extrem de mult de lucru).
Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 17 Septembrie 2013
freeelis a scris:

Adeverinta de vechime include salariul de baza si sporurile prevazute in contractul individual de munca.


Multumesc frumos, deci voi trece si sporurile, dar as vrea sa va intreb unde anume le trec pe adeverinta daca spor nu a intervenit pe parcurs prin act ad. ca si modificare ci este de la angajare prevazut in CIM?
In modelele de adeverinta care sunt agreate de catre ITM exista o coloana - salariul de baza si sporurile prevazute in contractul individual de munca - . In dreptul acestei coloane se vor trece sporurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Adeverinta Doina Elena Doina Elena Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)