Stie cineva,cumva,o speta (jurisprudenta) in ceea ce priveste represiunea nedreapta si cercetarea abuziva,cu tragerea la raspundere a faptuitorilor ?
Va multumesc.
Aveti nevoie de un avocat specializat pe drept penal.Cu spetele nu rezolvati problema- trebuiesc facute plangeri , regula este prezentata de art.275-278 cod procedura penala, plangere adresata prim procurorului parchetului sau procurorului general al parchetului de pe langa Curtea de apel.(avand in vedere ca va plangeti de acte ale procurorului care a instrumentat cazul). Deci trebuie urmata o procedura fara de care nu aveti sanse sa vi se faca dreptate.
Dreptatea, fara ca sa par rau, nu se face la televizor(chiar intern sau international).La CEDO, daca veti ajunge, in primul rand se va analiza daca ati parcurs toata procedura interna si apoi se discuta admisibilitatea ei la CEDO.
Inca o data, , un avocat.specializat in drept penal. !!!!!!!
Va multumesc.
Stiu ca dreptatea nu se face la televizor,dar in cazul de fata,daca nu voi publica totul,va ramane un caz oarecare,fara niciun efect asupra unor "derbedei" care fac ce vor,fiind in slujba statului...Trebuie sa dau numele celor implicati,pentru a sti toti cetatenii cine si cum isi fac datoria in acest mod josnic.
Voi face toate demersurile legale,apoi voi publica totul...
Poate,intre timp,acesti "tortionari" isi dau demisia de onoare...daca au asa ceva ! Dar,dupa cum se vor astepta ei sa fie scosi "basma curata" de colegii lor de breasla.... poate,de data aceasta nu se va mai putea !!! Am ceva atu-uri in acest sens.
Astept solutii practice,in continuare,de la cei ce au avut astfel de cauze (similare).
O seara buna.
cele doua sintagme "drept" si "nedrept" ..."poate exista represiune nedreapta"""Dar intreb;; poate exista si represiune dreapta"""??? Nu deoarece ori ce forma de represiune in viziune dispozitiilor CEDO si a protocoalelor aditionale ale Conventiei, este "condamnata cu vehementa"represiunea de orice forma ar fi ea. Si aici se poate pune un punct pe "i"..B-)
Da,aveti dreptate,insa legiuitorul asa a denumit fapta respectiva.
Oricum,aceasta fapta este formala,dupa cum se petrec cercetarile penale impotriva autorilor.
Practic,autorii acestor fapte sunt cercetati penal de colegii lor,uneori colegi de birou. Va dati seama de rezultat...
Asta e justitia noastra,din Romania democrata ! Aici,trebuie sa apara un Tepes, ca doar asa se vor opri abuzurile unor magistrati CORUPTI : doar in teapa,in piata publica,de fata fiind obligati sa asiste toti magistratii din Romania.
O seara buna.
Dl gigelas, eu va cred dar vedeti D-voastra cum stau lucrurile mai ales cu drepturile omului. Unii cred ca daca sunt anumite drepturi sunt numai a lor. Fac fapta destul de grava, vatamez pe cineva, ca ma apara "Drepturile Omului". Dar faptasul nu gandeste ca si cel vatamat de el de fapt are aceleasi drepturi ca si el.
Oricum "sub soare nenastem toti cu aceleasi DREPTURI". Sunteti deacord cu mime??