avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Stie cineva ?
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Stie cineva ?

Stie cineva,cumva,o speta (jurisprudenta) in ceea ce priveste represiunea nedreapta si cercetarea abuziva,cu tragerea la raspundere a faptuitorilor ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 19:23, 14 August 2011
Asa este,dar vedeti dvs.,unii isi aloca mult mai multe drepturi decat necesar si isi bat joc de semenii lor...Printre acestia se numara si unii magistrati procurori si judecatori, care fac ce vor,stiind ca vor fi cercetati si judecati de colegii lor,care vor gasi o solutie sa-i absolve de raspundere...
Cunosc astfel de cazuri (nominal) si stiu ce spun !
Oare,astfel de oameni,pot dormi linistiti,stiind ce fac ? Ori sunt atat de nesimtiti, incat dupa ce fac rau unor nevinovati,dorm mai bine ?
O dimineata buna.
Dl. gigelas, problema este destul de grava, si dece? Magistratii ca si medicii inainte de as pune isigna LEX depun un juramant, ca vor respecata si se vor supune legii,,,Dar foarte putini la numar,,,raspunsul este destul de simplu pentru ca, in Constitutie se aminteste de raspunderea "civila si penala", dar "potrivit ""LEGII"." Imi spuneti si mie legea prin care magistratii pentru erorile lor judiciare in pronuntarea solutiilor sunt pedepsiti sau pusi sa plateasca daunele celui pe care la "vatamat in drepturi"??" .De 12 ani de cand merg prin instante foarte rar am fost sigur pe solutia ce o va pronunta judecatorul. Am intalnit si magistrati care isi fac cu cinste ca "slujbas al dreptatii". Infine in rest te "lupti cu morile de vant". Vai si amar pentru cine are vreo cauza la astfel de magistrati. Acum eu lucrez la "Plangere pentru ca sa o promovez la CEDO, Am ajuns ca in "evu mediu"sa mergem "cu jalba in protap la Strasbourg", cum mergeau stramasii nostrii la "Inalta Poarta, sau ardelenii la Viena". Este greu cu justitia, mai grea decat "carnea grasa de porc".Asta este , mai multa justitie se facea in regimul trecut ca am avut si atunci unele cauze, in 3 sau 4 saptamani cauza era solutionata, dar solutionata, nu "bajbaita ca acum". "Cu bine Dl gigelas si weekend placut.. pentru D-voastra si toti utilizatorii"
Domnule,magistratii,deocamdata sunt scosi in afara legii...legal. Au legile lor 303,304...iar CSM-ul ii acopera legal,orice ar face unii idioti de magistrati,in baza art.30 din legea nr.317/2004.
Asta e Romania,in care cat de curand oamenii isi vor face dreptate singuri,iar pe magistratii corupti ii vor exclude...
Multa sanatate.
O seara buna.
Cam asa se va intampla cum spune poietul George Cosbuc, parimi-se... "si-o sa-mi fac singur dreptate,,,Cu cea gheoaga de pe spate", Sau cum spune marele poiet M.Eminescu in poiezia "Imparat si Proletar";; "Zdrobiti oranduirea cea cruda si nedreapta";
Sper ca moderatorii sa nu-mi stearga citatele ,,,ca de asa am invatat eu cand eram la scoala. Acum se invata alceva,,,mai bine zis ce se arata la televizor,,cum sa devii vedeta "P...no"sau elev "p...no"..etc.
Dl gigelas, Intrebarea mrea este; "Incotro societatea omenesca"??
Dupa cum se vede...spre colaps social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva actelor de urmarire penala mariaLazar mariaLazar Am fost pusa sub invinuire pentru infractiunea prev. de art. 290 (fals in inscrisuri sub semnatura privata). Am primit o citatie de la procuror, in fata caruia ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica la cerere mariamem mariamem Pot depune o cerere pentru expertiza grafoscopica la Politie avand ca scop acuzarea unei persoane de fals sub semnatura privata si uz de fals? Sau inaintez ... (vezi toată discuția)
Politie versus institut expertize criminalistice gabone2008 gabone2008 Avem urmatoarea situatie: - s-a facut o expertizare grafoscopica a unei chitante scrisa de mana(contestata de mine) de catre un expert al Politiei judiciare ... (vezi toată discuția)