avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Super raspunsuri ... au clarificat aceasta problema ... =D>

:offtopic:
@ gina_83

Potrivit Regualmentului de postare , nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat puteti edita mesajul).
Acest lucru este o incalcare a Regulamentului.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Noi am transmis fara probleme aseara modificarile in noul Revisal.
Cei de la suportregistru ne-au dat urmatorul raspuns la intrebarea "Pentru contractele care au suferit modificari de functie, salariu, norma de lucru etc in ultima perioada, in aceasta etapa, trebuie trecut stadiul actual sau trebuiesc trecute toate modificarile aferente 01.01.2011-prezent?" :

"Buna ziua,
Am inregistrat solicitarea dumneavoastra cu numarul 1668 din 17.08.2011.
Referitor la importul datelor acesta presupune importarea stadiului actual al contractelor.

Pentru orice alte probleme sau nelamuriri va stau la dispozitie.
Vă mulţumesc.
Alin CIOLTEI
C u s t o m e r S u p p o r t
Teamnet International S.A.

@mihabucur76

Noi am trecut toate suspendarile si am avem 8 colege care sunt in concediu de crestere copil, incepand cu iunie 2010. In noua varianta trebuie trecuta si data la care se vor intoarce, asa ca sa aveti la indemana toate informatiile.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
CristinaRa, utilizator
freeelis a scris:

Se trec salariile de la 01.01.2011...

Si suspendarile care sunt cu data de la 01.08.2011 sau care deja sunt in vigoare la data de 01.08.2011.De ex. eu am o suspendare cu data de 01.06.2011,o trec sau nu in revisal?
am vorbit la itm si mi-au spus asa:nu este nicio problema daca se trec modificarile salariale avute din 01.01.2011,cronologic,daca nu sunt modificari salariale in interval 01.01.2011-01.08.2011 trecem data cand introducem in revisal salariul adica azi in cazul meu,referitor la suspendari se trec doar cele prevazute de codul muncii,nu introducem concedii fara plata si concedii medicale la suspendari termeul de raportare al incetarii suspendarii este cel de 20 zile lucratoare de la data suspendarii.
mihabucur76 a scris:

freeelis a scris:

Se trec salariile de la 01.01.2011...

Si suspendarile care sunt cu data de la 01.08.2011 sau care deja sunt in vigoare la data de 01.08.2011.De ex. eu am o suspendare cu data de 01.06.2011,o trec sau nu in revisal?

Da, o treceti in REVISAL.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)