avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Intrebari:
1. De la ce data se trec salariile in noul Revisal ?
2. Suspendarile ptr. concedii fara plata se trec in noul Revisal si de la ce data ? Am CFP in fiecare luna...Aceste CFP trebuie transmise lunar la ITM ?

Va rog raspunsuri argumentate legal...Am cautat si nu am gasit nicaieri.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
angizah, utilizator
CristinaRa a scris:

Noi am transmis fara probleme aseara modificarile in noul Revisal.
Cei de la suportregistru ne-au dat urmatorul raspuns la intrebarea "Pentru contractele care au suferit modificari de functie, salariu, norma de lucru etc in ultima perioada, in aceasta etapa, trebuie trecut stadiul actual sau trebuiesc trecute toate modificarile aferente 01.01.2011-prezent?" :

"Buna ziua,
Am inregistrat solicitarea dumneavoastra cu numarul 1668 din 17.08.2011.
Referitor la importul datelor acesta presupune importarea stadiului actual al contractelor.

Pentru orice alte probleme sau nelamuriri va stau la dispozitie.
Vă mulţumesc.
Alin CIOLTEI
C u s t o m e r S u p p o r t
Teamnet International S.A.

@mihabucur76

Noi am trecut toate suspendarile si am avem 8 colege care sunt in concediu de crestere copil, incepand cu iunie 2010. In noua varianta trebuie trecuta si data la care se vor intoarce, asa ca sa aveti la indemana toate informatiile.

stadiul actual fiind de la 01.08.2011?!
Eu asta am inteles.
asa am inteles si eu de la bun inceput,dar au aparut apoi vehiculari....si m-am derutat problema mea ramane in continuare cea cu sporurile cum le trec valoric in revisal....
angizah a scris:

Intrebari:
1. De la ce data se trec salariile in noul Revisal ?
2. Suspendarile ptr. concedii fara plata se trec in noul Revisal si de la ce data ? Am CFP in fiecare luna...Aceste CFP trebuie transmise lunar la ITM ?

Va rog raspunsuri argumentate legal...Am cautat si nu am gasit nicaieri.
Multumesc anticipat.

1. parerea mea : salariile se trec de la data de 01.01.2011

2. suspendarea c.i.m. ca urmare a unui CFP nu se opereaza in REVISAL, chiar daca teoretic trebuie.

3. Nu toate situatiile sunt reglementate de lege...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)