avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Deci pe linga angajatii transferati din vechiul revisal in cel nou trebuie sa ii adaug pe cei care au fost angajati in perioada 01.01-01.08 cu toate modificarile aparute si sa le si inchid contractele ? Interesant program........
1. Unde scrie ca acel Ordin intra in vigoare de la 01.08.2011?

2. Si unde scrie ca trebuie sa fie transmisi inca o data salariatii?
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
ordinul spune ca hg intra in vigoare la 01.08.2011-ordinul este nepublicat in monitor
nu scrie am spus ca asa ar fi fost mai bine din pct meu de vedere sa fii facut nu am spus ca trebuie introdusi din 01.01.2011 salariatii,in nici un caz asta,doar salariatii activii la 01.08.2011 ii introducem in revisal hg 500
Nu vreau sa extrapolez o discutie care se reia in continuare ... pana la urma fiecare angajator va decide in consecinta ...... eu mi-am expus parerea logica de ce trebuie sa le inroducem de la 01.01.2011 , cineva a postat un rasuns dat de TeamNet identic cu ce am postat eu .... chiar daca nu am avut reglementate multe situatii in actele normative nu am avut probleme cu ITM-ul pana acum , am mers pe logica interpretarii situatilor de fapt si de drept..
care este raspunsul celor de la TeamNet cel postat de cristina in care spuneau sa trecem stadiul actual(stadiul actual dupa parerea mea este situatia cim la ) 01.08.2011,
nu vad gresita nici introducerea salariilor celor preluati la 01.08.2011 asa mi-au spus si mie cei de la itm a ar fi bine dar nu scrie nicaieri acest lucru ca fiind obligatoriu ci doar optional,daca vroiau acest lucru il spuneau clar in hg dupa parerea mea...asa lasa loc de atatea interpretari...ca ne -au zapacit oricum...
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
alexandra24, utilizator

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)