avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Am fost in aceasta dimineata la ITM Bucuresti si am depus o informare prin care fiecare angajator imputerniceste firma de contabilitate(noi suntem firma de contabilitate) pe baza unui contract de prestari servicii pentru completarea si transmiterea revisal . Atata tot,nu mi s-a cerut altceva.
am si eu o nelamurire,am transmis la o firma datele cu programul nou si nu stiu ca dovada ca am depus revisalul ce printez?dupa ce transmit merg pe raport preluari ,pe cod incarcare si dau click dreapta,print?
pai daca e asa,, atunci e mai bine sa desfiintez pfa,, si ma angajez cu 2 ore la firma respectiva,, sunt salariat si imi face o decizie interna de transmitere revisal... fara alte certificate si dovezi de operator de date... nu e bine ?
@ Kolea41
este bine cum doriti sa procedati ....

@ suciugeorgeta
Se poate printa numarul care apare dupa ce fisierul a fost transmis ...

De ce pe [ link extern ] .
•Numele de utilizator sau parola furnizate sunt incorecte" ?
Am introdus Utilizator si Parola corect ... Nu inteleg de ce nu functioneaza ???
#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)