avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Pentru o parte din societatile care au luat parola pe versiunea veche nu le sunt functionabile parolele si pe versiunea noua.

Mergeti din nou la ITM si solicitati eliberarea unei noi parole .. se pare ca exista un anumit procent de max.15% carora nu le sunt functionale parolele pe ambele versiuni de REVISAL.
Sunt deja la a patra parola si tot nu-mi merge. Am fost la ITM, iar dansii de-acolo mi-au spus ca sistemul este inca in teste. Am fost si la IT, dar acolo mi-au spus ca sistemul nu este in teste si ca este 100% functional. Oamenii astia se bat cap in cap. Eu m-am saturat de drumuri ITM, IT, scris la suportregistru.
vvvv a scris:

Sunt deja la a patra parola si tot nu-mi merge. Am fost la ITM, iar dansii de-acolo mi-au spus ca sistemul este inca in teste. Am fost si la IT, dar acolo mi-au spus ca sistemul nu este in teste si ca este 100% functional. Oamenii astia se bat cap in cap. Eu m-am saturat de drumuri ITM, IT, scris la suportregistru.

daca imi puteti spune despre ce ITM este vorba?

intrebare de nedumerire : dece ca salariat -cu decizie interna- poti transmite revisal fara inregistrarea ca operator de date cu caracter personal, si ca prestator (contabil autorizat) nu poti face acelasi lucru fara a fi inregistrat ca operator de date...?
Dece la D112 ,care transmite tot date personale ale acelorasi salariati,-mai ales salariul realizat-nu s-a cerut aceasta dovada si chiar este tiparit pe ea :numar de operator de date
cu caracter personal 759. Si D112 se transmite in fiecare luna , pe cand revisalul daca nu mai ai modificari,se mai umbla la el dupa ... cativa ani.(.daca ai salariul peste cel minim brut pe tara...) Nu se putea rezolva si la Revisal sa nu mai umblam dupa alte aprobari,,, ?
Deci autoritatea aceea care a atribuit la D112 acel numar angajatorului(care nu l-a cerut nimeni special ci pur si simplu apare pe declaratie )nu putea sa faca acest lucru si la revisal ?
Sau nu putem sa facem ceva daca nu ametim intai din descifrarea legilor??? sau am inteles eu ceva gresit din toata aceasta zapaceala? multumesc pentru ajutor...
De ce nu puneti aceste intreabri celor care au adoptat acest Ordin sau au adoptat aceasta HG?...... ei sunt mult mai in masura sa va spuna de ce au facut aceasta diferentiere

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)