gabrielaguiu a scris:
Solutia ar fi sa montez o centrala de apartament insa cei de la CET imi solicita taxa de debransare etc ce ajunge la o suma de cca 1000 de lei, ceea ce nu mi se pare normal din moment ce ei nu mai furnizeaza in aceasta scara agent termic! Mentionez ca nu s-au efectuat debransari la aceste apartamente, cu atat mai putin la mine in casa. Pasii premergatori montarii acestei centrale sunt automat mult mai dificili decat in mod obisnuit din cauza documentelor, aprobarilor si in mod special a debransarii de la CET. Nu mi se pare normal sa platesc pentru debransare atata vreme cat ei nu mai presteaza servicii de termoficare. Ce ar trebui sa fac? Precizez ca la momentul in care Tektron a preluat CET-ul nu am semnat contract cu furnizorul. Multumesc anticipat. Cu consideratie, Gabriela
gabrielaguiu a scris:
Buna ziua, din cate am inteles au calorifere electrice in casa. Intre timp eu am inceput demersurile pentru centrala de apartament mai putin ca nu stiu cum voi proceda cu cei de la CET Brasov :)
1. Daca in instalatie nu este apa, ce va impiedica sa faceti debransarea pur si simplu? In situatia descrisa, Dvs puteti angaja serviciile oricarei firme de instalatii. Nu aveti nici un fel de relatie contractuala cu fostul furnizor de caldura si implicit nici un fel de obligatii fata de acesta. Unde e problema?
2. Pe de alta parte, daca insistati sa beneficiati de serviciile acestor snapani, nu cred ca le puteti impune pretul la care ofera acest serviciu. "Debransarea" este o operatiune care dureaza 45 - 60 de minute. Solicitati de la cateva firme de instalatii o oferta pentru aceasta manopera si alegeti-o pe cea care va convine.