Bunicul meu nu a fost pus in posesie iar acum primaria zice ca nu mai are de unde sa ii dea. Intre timp el a murit. Cum putem noi urmasii sa primim cele 5 ha care ni se cuvin?
Am fost si la primarie si la prefectura si mi-au spus ca nu mai au teren nici in acea comuna nici in cele invecinate.
Cum pot actiona in judecata primaria si ce pot cere in schimbul terenului pe care e clar ca nu il mai au?
buna seara
am hotarare sa fiu pus efectiv in posedie,primaria mi a dat proces verbal de punere in posesie si de atunci ma chinui sa imi dea titlul de proprietate .In hotarare am daune de 100 ron pe zi pentru fiecare zi de intarziere .Am exacutat primaria si mi a fost respinsa actiunea .Eu cu procesul verbal nu por face nimic decat sa platesc impozit .Ce inseamna punere in posesie efectiva nu sunt obligati sa imi dea si titlul de proprietate?
Retrocedare
emiliana
1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)