avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie teren agricol

Bunicul meu nu a fost pus in posesie iar acum primaria zice ca nu mai are de unde sa ii dea. Intre timp el a murit. Cum putem noi urmasii sa primim cele 5 ha care ni se cuvin?

Am fost si la primarie si la prefectura si mi-au spus ca nu mai au teren nici in acea comuna nici in cele invecinate.
Cum pot actiona in judecata primaria si ce pot cere in schimbul terenului pe care e clar ca nu il mai au?
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2008
Admin, administrator
Tocmai am aflat de la un executor judecatoresc ca nu se mai pot cere daune cominatorii pentru ca s-a modificat in 2007 nu stiu ce cod
buna seara
am hotarare sa fiu pus efectiv in posedie,primaria mi a dat proces verbal de punere in posesie si de atunci ma chinui sa imi dea titlul de proprietate .In hotarare am daune de 100 ron pe zi pentru fiecare zi de intarziere .Am exacutat primaria si mi a fost respinsa actiunea .Eu cu procesul verbal nu por face nimic decat sa platesc impozit .Ce inseamna punere in posesie efectiva nu sunt obligati sa imi dea si titlul de proprietate?
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
Pescarus Silviu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol furgim furgim Buna ziua Mai pot cere in instanta daune cominatorii pentru neprimirea titlului de proprietate pentru un teren agricol? Bunicul meu a murit si nu a apucat ... (vezi toată discuția)
Retrocedare emiliana emiliana 1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)
Ce mai putem face, din moment ce hotararea este definitiva si irevocabila ? kamys kamys In anul 1994 am intrat, impreuna cu fratele tatalui, in posesia unui teren extravilan cu suprafata de 1,2000 ha teren arabil, mostenire de la stra-stra-bunici ... (vezi toată discuția)