avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cand se anunta ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cand se anunta ITM?

am primit decizia de concediere in data de 30 mai, iar banca a angajat ITM in data de 31 mai, este corect? Sau angajatorul poate fi amendat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 27 Iulie 2011
justice123 a scris:

Va pierdeti vremea.

De exemplu mie angajatorul mi-a refuzat comunicarea concedierii disciplinare cand am fost in persoana dupa 30 de zile de la existenta actului de concediere, si doua saptamani mai tarziu i-am dat in judecata sa mi-o dea s-o contest fiindca stiam ca tegiverseaza. Instanta a tras concluzia ca e un act de rea-vointa din partea mea ca i-am dat in judecata sa-mi dea decizia de concediere s-o contest, indiferent ca a venit cu o luna jumatate intarziere =D> si cartea de munca cu 3 luni intarziere. Ma rog, am castigat fondul, oarecum...

ITM a zis ca se ocupa cu angajatii nu cu fostii angajati si cu asta a terminat =D>

Eu zic ca se ocupa cu protejarea patronilor si atat. Am auzit la ei in sediu in persoana: "Daca ar fi totul cum vor angajatii" :))


:offtopic:
Va adresez rugamintea de a incerca pe viitor sa postati raspunsuri referitoare la subiectul topicului
Incercati sa nu mai generalizati, pe acest forum se discuta ideea si nu implicarea unor persoane fizice sau juridice ..

P.S.
eu unul nu am avut probleme cu ITM-ul .... si de aceea sunt de parere ca in fiecrae institutie pot exista si uscaturi, dar nti.u sunt to
Au raspuns cei de la ITm.." ca au verificat dar ca nu - mi pot da rezultatul anchetei deoarece am dat firma in judecata si instanta va hotari" vi se pare normal un astfel de raspuns?
iosif.kramar a scris:

Au raspuns cei de la ITm.." ca au verificat dar ca nu - mi pot da rezultatul anchetei deoarece am dat firma in judecata si instanta va hotari" vi se pare normal un astfel de raspuns?


1. Raspunsul ITM-ului ar trebui sa se refere la problema expusa de dvs si nu la rezultatele anchetei efectuate.

2.Raspunsul ITM-ului este considerat ca fiind o proba extrajudiciara in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen primire sanctionare in caz de concediere w0lfshad3 w0lfshad3 Angajatorul a luat cunostiinta cu incidentul printr-un referat pe 11.09, dar s-a autosesizat, trimitand convocarea in fata comisiei disciplinare de abia pe ... (vezi toată discuția)
Necomunicare decizie concediere ContSters47405 ContSters47405 Mi s-a dat preaviz pentru desfiintarea postului ( de fapt a fost solutia gasita de catre societate de a scapa de un angajat incomod), preavizul a expirat pe ... (vezi toată discuția)
Decizie de desfacere a cim cu art.61 lit. a srobert srobert Am fost delegat verbal de catre angajator, si am refuzat delegarea pe motivul ca am de urmat liceul seral in perioada respectiva. Dupa ce am depus o ... (vezi toată discuția)