...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
@Ares
Ne invirteam intrun cerc ,unul statea in mijloc si cind ajungeam la ora 10 venea si omul negru,rupeam cercul si fugeam care incotro iar daca te prindea omul negru intrai in mijloc.
Colectia de timbre,Delfinul Fliper ,Mihaela,Pic si Poc,ierbarul de la biologie,p.t.a.p-ul(pregatire pentru apararea patriei),cercul de istorie,Elvis,moda suzetelor la diverse spectacole rock.Cit despre Cenaclu...frenezie!
Ares de taranul e pe cimp ce zici,dar de un elefant se legana?
mi-am amintit doar ...coca cola // pupa tu pe ala !
dar "coci " mai stiti ? era cu bile de rulment si trebuia sa lovim niste nasturi sau banuti infipti in pamant . Cine nimerea , lua banutii sau nasturii .
Erau si campionate de coci ... ca se juca pe bani ...
Amintiri....
Magda Staicu
Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Demisie!
Ana Muntianu
Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv.
Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)