...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Care dintre cartile citite in copilarie v-au ramas in minte (nu intreb si cat din ele, ca ma gandesc la cat mai retin eu si :rolleyes: )?
Eu am avut norocul sa fiu vecina cu o profesoara de limba romana care ma placea si imi imprumuta carti din bibioteca ei imensa, plus ca mi le alegea dansa, nu-mi dadea orice voiam (unele aveau coperta foaaarte frumoasa :) ).
Cel mai mult mi-au placut cartile lui Alexandre Dumas – suspin si acum, daca mi-am adus aminte, dupa Athos :love: - Ciresarii si toate cartile lui Jules Verne. Toate astea le-am citit cel putin de 2 ori pe fiecare. De asemenea Legendele Olimpului (Alexandru Mitru) le-am citit nu stiu de cate ori. Probabil pentru inca de pe atunci uitam destul de repede...
Dupa 12 ani am inceput sa citesc Thomas Hardy, John Galsworthy si altii asemenea, care mi-au creat o imagine de referinta total deformata asupra felului in care trebuie sa se poarte un barbat cu femeie. Lucru din cauza caruia au suferit toti prietenii mei de mai tarziu :yes:
Amintiri....
Magda Staicu
Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Demisie!
Ana Muntianu
Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv.
Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)