avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Nu :">.In schimb imi amintesc de cartonase.Cartoanele de la cutiile de chibrituri se juca la fel ca si coci..Dar turca?
aradna a scis:

[...] de taranul e pe cimp ce zici,dar de un elefant se legana?

=D>
Cata rabdare puteam avea... sa nu ne plictisim noi de invarteala agatati unul de altul, sau sa asteptam sa ne aleaga odata cineva :clapping: - asta cu mai putina rabdare... inocenta 100%. Frumos :yes:

Ma ''faleam'' cu colectia de servetele si de pachete de tigari cartonate (goale, desigur, pe vremea aceea :D ). Cine mai avea colectii?

Racheta alba, pamant printre stele
Copilarie visand.
Racheta alba cu albe vele si desfasurate in vant.
Racheta alba a lumii mele, racheta alba visand
Se-ntoarce iarasi dintre stele
Aici, pe pamanat, pe pamanat

Refren: lalala lala..

Haidem la joaca intr-o alergare, spre larga zare priviti!
Racheta alba spre soare urca, iar cerul sta vesnic deschis.
Peste pamantul plin de culoare si printre pasari veniti!

Refren: lala lala...

Racheta alba, pamant printre stele
Copilarie visand.
Racheta alba cu albe vele si desfasurate in vant.
Racheta alba a lumii mele, racheta alba visand
Se-ntoarce iarasi dintre stele
Aici, pe pamanat, pe pamanat

Refren: lalala lala..[ link extern ] ...
@Ares
Eu cu,colectia de evantae chinezesti si margelute colorate pe care le confectionam din oase de git de pui:))
[ link extern ]
Fram este ursul
Din povestea de demult ...
mai stiti?
sau: [ link extern ]
sau: [ link extern ]
:(
Jocuri: Podul de piatra, Magarusul, tantarul (cu boabe de fasole sau porumb, nasturi sau orice putea fi asezat pe tableta).
Colectii ... timbre, pachete de tigari , in special ... dar n-am voie sa scriu :">
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2011
elena138, utilizator

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)