avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cantarea Romaniei de la soimii patriei pana la oamenii muncii, defilarile de 23 august, gratarele la padure cu carne luata pe sub mana, televizoarele opera si diamant cu lampi apoi cu integrate, mirosul Cartilor din biblioteca scolii sau a orasului, glucoza care arata ca ciocolata alba, pliculetele de prafuri pt a ti face limonada cu apa de la robinet, sifoanele, sifonariile, prajiturile din cofetarii ora 12 , cataif, turn, africana, Cremsnit, violete, jocurile piticot, nu te supara frate, trasul cu cornete din tevi de plastic, imvizibilele care te usturau, mirosul de cozonaci sarmale de paste si de craciun la bunici, mersul pe furis la biserica de paste si de craciun, zarzavagii care veneau la poarta cu zarzavaturi, tiganii cu carutele care strigau sticle goale cumparam, benzina rationata, circularea autovehicolelor o duminica numere cu sot, alta cele cu numere far a sot, bancurile cu Bula sau cele politice spuse in taina.
@elena : tot cu bobby si eu :sorry:
Si a mai fost un serial cu el , Omul din Atlantis .
Avea un stil ciudat de inot pe care ma chinuiam sa il imit fara succes ... poate de aia o fi ales-o pe Pamela ...

----
Ursulet de catifea /// ce se da nu se mai ia !- functiona perfect legea asta , nimeni nu o contesta .

---
An tan tirimogudan carachiri principala morengo !
- asta era pentru numaratoare

si :
tom si jery
cheama pompierii
a-u-u
iesi afara tu !
Sindbad marinarul, Poppey marinarul, Heidi, seria BD (peste tot si in toate ipostazele), Nea Marin Miliardar, Capitanul Polldark sau Linia maritima Oneghin, ...
Bunatati: gris cu lapte afumat, laptele fiert in tuciul de mamaliga si scrumul (coaja ramasa pe tuci de la mamaliga), pasat (boabe de porumb sparte, fierte bine si cu ceapa prajita), casul "furat" direct din sidila cand era pus la scurs, ceaiul de marar (palarii si bete) care nu se temina niciodata pe vatra bunicii, felii de paine unse cu untura de la oala, ficateii de pasare pe gratar ori de cate ori se taia vreo pasare, curcanul care imi dadea ocol cand ieseam in curte, gascanul care-l tragea pe tata de pantaloni ori de cate ori il ignora, porcul pe care il calaream toata vara si-l uram ca se scalda in noroi si noi n-aveam voie (ca ne-o luam de nu ne vedeam), Azorica, cainele bunicilor, mic si mustacios, dar care nu ne scapa o clipa din ochi si ne latra cand nu mai eram langa el... eheeei, vremuri...!
A...! nu stiu cum se cheama, dar erau bune: felii de paine inmuiate in lapte, ou, zahar, zahar vanilat si prajite in ulei, clatite cu flori de salcam, inghetata lui Nea' Marin, cel care facea si vindea la toate evenimentele "mondene" ale satului... 1 lei /lingura.:D
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
elena138, utilizator
nu stiu cum se cheama, dar erau bune: felii de paine inmuiate in lapte, ou, zahar, zahar vanilat si prajite in ulei

...friganele?! O mai pui de-o strofa ;)

Am pierdut o batistuta / Ma bate mamicaaa, / Cine afla sa mi-o deie / Ca-i sarut guritzaaa!
Batista-i parfumaata / Se afla la o faata, La fata cea frumoaasa / Pe care o iubesc, pe care o doresc :love:
Ares-3, moderator
Ares_3 a scris:

nu stiu cum se cheama, dar erau bune: felii de paine inmuiate in lapte, ou, zahar, zahar vanilat si prajite in ulei

...friganele?!

=D> Da, dar nu-mi cere iar din oracol, ca nu l-am gasit :))

Unu-doi, hai la noi!
Trei-patru, hai la teatru!
Cinci-sase, spala vase, sapte-opt, bea compot,
Noua-zece, apa rece.
:love:
elena138, utilizator

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)