Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
persoana a fost prelata de la o alta unitate.este vorba de preluarea personalului sanitar din spitalele care au fost propuse pentru reorganizare in camine de batrani. la data cand am preluat personalul , nu am avut la dispozitie acte din care sa rezulte situatia celor preluati. in cazul de fata ulerior dupa ce s-a incheiat contractul de munca s-a constatat ca persoana in cauza nu mai avea calitatea de salariat la spitalul de unde provenea , intrucat avusese un contract pe perioada determinata care expirase. nu ar mai fi trebuit sa fie propusa pentru preluare, dar....a fos propusa , am preluat-o iar apoi am primit acte din care rezulta ca nu ar fi trebuit. gresala noastra a fost ca nu am cerut anularea contractului prin instanta. acum dupa reintegrare pot sa cer din nou dar de data asta prin instanta sa se constate nulitatea contractului?
a dispus reintegrarea pe postul care il obtinuse la noi. , nu la vechea unitate din care o preluasem si unde avuse cim pe perioada determinata care exirase la momentul in care o preluasem noi.
~ final discuție ~