locuiesc la curte undeva in bucuresti vecinul din spatele casei (peredele casei mele este la limita de hotar, nu exista gard intre noi )si-a permis sa imi vopseasca jumatate din perete in culoarea casei lui si sa imi sape 60 cm la temelia casei pentru a-si pune ghivece cu flori ...de aici un intreg scandal...de 8 ani de zile de cand s-a mutat pe strada se ocupa cu vanzari masini,piese de masini,reparatii masini ...si toate astea in fata portii astfel incat trotuarul este vesnic murdar de ulei care ulterior ajunge in strada si ramane in fata portii mele ,vesnic vin tot felul de tipi pentru piese vocabularul lor lasa mult de dorit iar de multe ori in loc sa sune la el la poarta suna la mine ....etc...problema este ca acum s-a umplut paharul si am chemat sectoristul sa ii solicit sa ia ceva masuri in legatura .....domnul sectorist mi-a cerut probe....este normal ?...la modul sa ii dau nr.de masini,sa il inregistrez cand vinde piese si daca pot sa filmez piesa ....vecinul meu are 2 magazii pline cu piese in fata casei ...sincer toata strada stie cu ce se ocupa el ma indoiesc ca el ca sectorist nu este in tema....este normal ca eu sa fac pe detectivul ...nu stiu eu depun sesizarea iar ei ca oameni ai legii trebuie sa se ocupe de verificari ...etc
eventual, plangerea pentru distrugere o adresati Parchetului....iar politia va primi "Indrumarea" sa rezolve....cu audieri, citatii (dvs si vecinii rai, si alti vecini)....urmata de o rezolutie a procurorului. Telefonul de la sectia de politie nu produce nici un efect juridic...iar solutionarea plangerii dvs va putrezi in sertar, pana la prima inspectie.
ne-a venit acasa scris ca in urma sesizarii noastre vecinului i s-a intocmit dosar penal pentru distrugere in forma calificata...va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:cum a plecat dosarul din sectie fara nici o declaratie a noastra,in afara de sesizare noi alta declaratie nu am luat....in plus nu exista nici un proces verbal de constatare....am fost in audienta la comandant si mi-a spus ca dosarul nu poate sa plece din sectie fara un proces verbal de constatare....nu mai inteleg nimic...este o procedura normala? sau care era procedura normala?...am vrut sa depun inca o sesizare la politie pentru urgentare dar nu mi-au primit-o
Veti fi citata cu citatie sau telefonic pentru a fi completat dosarul de urmarire penala , dar este o problema de durata pentru ca politiile si celelalte organe abilitate au foarte multe dosare in instrumentare.