avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politia si regulile ei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politia si regulile ei

locuiesc la curte undeva in bucuresti vecinul din spatele casei (peredele casei mele este la limita de hotar, nu exista gard intre noi )si-a permis sa imi vopseasca jumatate din perete in culoarea casei lui si sa imi sape 60 cm la temelia casei pentru a-si pune ghivece cu flori ...de aici un intreg scandal...de 8 ani de zile de cand s-a mutat pe strada se ocupa cu vanzari masini,piese de masini,reparatii masini ...si toate astea in fata portii astfel incat trotuarul este vesnic murdar de ulei care ulterior ajunge in strada si ramane in fata portii mele ,vesnic vin tot felul de tipi pentru piese vocabularul lor lasa mult de dorit iar de multe ori in loc sa sune la el la poarta suna la mine ....etc...problema este ca acum s-a umplut paharul si am chemat sectoristul sa ii solicit sa ia ceva masuri in legatura .....domnul sectorist mi-a cerut probe....este normal ?...la modul sa ii dau nr.de masini,sa il inregistrez cand vinde piese si daca pot sa filmez piesa ....vecinul meu are 2 magazii pline cu piese in fata casei ...sincer toata strada stie cu ce se ocupa el ma indoiesc ca el ca sectorist nu este in tema....este normal ca eu sa fac pe detectivul ...nu stiu eu depun sesizarea iar ei ca oameni ai legii trebuie sa se ocupe de verificari ...etc
Cel mai recent răspuns: angelabadila , utilizator 13:57, 11 Octombrie 2011
multumesc pentru raspunsuri ...astazi am fost si am reusit sa vb.cu procurorul de serviciu care a si vazut dosarul....dosar in care dupa spusele domnului nu contine mare lucru iar pe langa asta are si o recomandare de la politia de sector :recomandare de neurmarire penala....ramana la latitudinea procurorului daca respinge sau nu dosarul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru distrugere angelabadila angelabadila In luna mai 2011 am depus o plangere la politie pentru distrugere,vecinul meu mi-a sapat la fundatia casei un sant de 50 cm in care si-a pus ghivece de flori ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o lămurire într-o problemă legată de noii mei ... Radiss Radiss Am nevoie de o lămurire într-o problemă legată de noii mei vecini. In casa alăturată in trecut a aparținut bunicilor. Ulterior a fost vândută unei ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe strada? Corina271 Corina271 Buna seara? Pot parca pe strada dar sa depasesc putin in fata gardului vecinei fara sa blochez nimic? Ca ma tot cert cu ea spunandu-mi ca nu e drum public si ... (vezi toată discuția)