Nicolaie Ciobotaru a scris:
Pune la dispozitia tuturor cetatenilor Timisoarei doua detectoare de masura a numarului de decibeli de ultima generatie, portabile ,GRATUIT, cu care fiecare isi masoara nivelul de zgomot in vecinatatea proprie. Daca constata depasiri nepermise de lege, ia masurile proprii de reducere , iar daca nu poate, anunta primaria care ia masurile necesare probabil prin politia comunitara.
Nu stii unde as putea cumpara astfel de detectoare si cat costa? (gratuit mi-ar conveni cel mai mult :P) M-ar ajuta in doua probleme... pe de-o parte as putea sti exact cat de tare am dreptul sa dau muzica acasa (imi tot comenteaza vecinii uneori... dar inca nu au existat plangeri in acest sens... desi boxele au doar 10 w, o fi si blocul prost izolat fonic), iar pe de alta parte as putea face primele investigatii in spetele de genul celei care se discuta aici ptr. a ma lamuri eu daca este nevoie sau nu de expertiza (expertizele costa... iar daca exagereaza clientul sa-i pot spune din start ca nu are dreptate si nu are sens sa cheltuie timp si bani cu vreun proces)... nu conteaza daca sunt sau nu certificate intrucat mi-ar trebui ptr. uzul propriu nu ptr. a face expertize cu ele :).