sunt firme care vand decibelometre la preturi intre 100-150 euro, din pacate nu-mi aduc aminte numele nici uneia in acest moment.
:offtopic:
dupa interventiile mele din acest topic primesc in fiecare zi spam-uri cu subiecte crestine de la kslcatalin@yahoo.com. othellox, Avlil, JH, poate ca au primit si ei asa ceva. Pe mine nu ma prea deranjeaza, si in general le citesc, insa nici nu-mi schimba parerea. aici nu e vorba de crestinism ori credinta ci de drepturi si obligatii.
As dori sa stiu daca am vreo sansa de cistig dind in judecata biserica(probabil) sau ma rog, pe cei care raspund de ea. Problema e zgomotul cauzat de clopotele si toaca bisericii construite la 20-30 m de bloc. Este inadmisibil ca la 7.30 dimineata sa urle toaca si clopotele de sarim din pat, de la mic la mare. Nu conteaza ca e week-end sau zi lucratoare.
Intrebarile mele ar fi: am vreo sansa sa rezolv ceva? daca merg la politie, ma iau inseama? ce-ar trebui sa fac sa-i dau in judecata, cui sa ma adresez?
Vreau sa cred ca legea e pt. toti; daca eu as face zgomot in casa la orele acelea matinale ar veni politia si m-ar amenda. Pe sistemul asta ar trebui sa raspunda si ei in fata cuiva.
Multumesc anticipat pt raspunsuri
~ final discuție ~