avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
adrianicet a scris:

Grila este compozitie proprie :)
Pe baza informatiilor din cartea lui Udroiu de sinteze raspunsurile corecte sunt b) si c).
Argumente?

M-ai spart! :magic:
Spor la traba!
Hai mai Adrian !#-o XYZT ma cearta ca am ales un raspuns, tie iti arde de compus pe subiecte care nu sunt inca clare..........
XYZT am ales ca se POATE dispune revocarea pentru ca nu trebuie musai sa fie indeplinite conditiile de al doilea termen al recidivei. De aia
Am sperat ca le putem clarifica :)
adrianicet a scris:

sim05 a scris:

adrianicet a scris:

Daca o infr continua, continuata sau de obicei s-a consumat in termenul de incercare a liberarii conditionate si s-a epuizat dupa expirarea termenului liberarii conditionate:
a) se poate retine numai recidiva postcondamnatorie;
b) se poate retine numai recidiva postexecutorie;
c) se poate revoca liberarea conditionata.

cred ca e a din cate imi amintesc.
@adrianicet, care e raspunsul?
Imi amintesc de grila, a fost data la promovari, am luat rasp corect c, dar parca ei dadeau rasp. corect a. Am uitat sa verific contestatiile. Ne poti spune rasp final?

Grila este compozitie proprie :)
Pe baza informatiilor din cartea lui Udroiu de sinteze raspunsurile corecte sunt b) si c).
Argumente?

bah man...daca se revoca liberarea conditionata pt ca s-a savarsit o infractiune in termenul de incercare se va putea retine starea de recidiva postcondamnatorie sau pluralitate intermediara(dupa caz)...eu zic sa mai gandesti asupra grilei :))))

variantele posibile sunt ori numai B, ori A si C(revocare nu e obligatorie decat in cazul unor infr contra statului, contra pacii si omenirii...de-astea :)))
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2012
Radutm, utilizator
O decizie conforma grilei de mai sus
pe scurt se retine recidiva postcondamnatorie si se revoca liberarea conditionata
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)