Unde spune Udroiu ca se retine numai recidiva postexecutorie ?
Ok...am gasit pag 85
Insa trebuie coroborat cu ce spune la pag 151 in sensul ca se poate revoca liberarea in cazul consumarii, caz in care se aplica recidiva postcondamnatorie. De fapt doar se retine ca de aplicat se aplica regula de la concurs
Deci la grila ta, eu cred ca se poate retine si una si alta in functie de revocare. Subliniez pe retinere ( recidiva postcondamnatorie ) si nu pe aplicare
Varianta de raspuns contine cuv "poate", deci nu trebuie sa discutam despre conditiile privitoare la termenele recidivei.. Vezi ca ai ales raspuns corect recidiva postcondamnatorie, iar Udroiu spune ca se poate retine numai recidiva postexecutorie ;)
Daca o infr continua, continuata sau de obicei s-a consumat in termenul de incercare a liberarii conditionate si s-a epuizat dupa expirarea termenului liberarii conditionate:
a) se poate retine numai recidiva postcondamnatorie;
b) se poate retine numai recidiva postexecutorie;
c) se poate revoca liberarea conditionata.
Unde spune Udroiu ca se retine numai recidiva postexecutorie ?
Ok...am gasit pag 85
Insa trebuie coroborat cu ce spune la pag 151 in sensul ca se poate revoca liberarea in cazul consumarii, caz in care se aplica recidiva postcondamnatorie. De fapt doar se retine ca de aplicat se aplica regula de la concurs
Deci la grila ta, eu cred ca se poate retine si una si alta in functie de revocare. Subliniez pe retinere ( recidiva postcondamnatorie ) si nu pe aplicare