xyzt a scris:
sbdcl a scris:
afisati un link cu discutii rationament logic, va rog nu am gasit pe site
[ link extern ]
Cererea de administrare de probe noi se poate face si in etapa dezbaterilor sau doar inainte/in etapa cercetarii judecatoresti (in procesul penal ma refer)?
Am gasit o grila in Udroiu in care zicea ca doar in etapa cercetarii judecatoresti sau inainte de aceasta, iar intr-o grila de la examenul de promovare in functii de executie spune ca se pot cere probe si in etapa dezbaterilor.
Voi cum ati retinut?
Personal mi se pare firesc sa se poata cere probe noi si in etapa dezbaterilor, in cazul in care reiese necesitatea unei asemenea probe. In cazul acesta, instanta repune cauza pe rol in etapa cercetarii si dispune citarea partilor?
eu stiu ca se pot cere numai pana la terminarea cercetarii judecatoresti, desi e o decizie destul de confuza pe acolo legat de cererea de probe noi prin concluziile scrise depuse...in masura in care instanta constata ca probatoriul e incomplet dispune reluarea cercetarii judecatoresti...dupa Udroiu nu
La abuzul de incredere, in modalitatea refuzului succesiv de restituire la diferite intervale de timp de ce nu se poate savarsi in forma continuata?Abuzul de incredere in modalitatea dispunerii materiale prin distrugere absoarbe orice modalitate a distrugerii?(ex prin incendiere?)