am ras la grila cu infr continuata comisa inainte de dispunerea susp cond si epuizata dupa :))...(evident ca am gresit-o #-o, parerea mea ca e prea controversata problema si-n practica si-n doctrina ca sa dea la grila asa cva)
Radutm a scris:
am ras la grila cu infr continuata comisa inainte de dispunerea susp cond si epuizata dupa :))...(evident ca am gresit-o #-o, parerea mea ca e prea controversata problema si-n practica si-n doctrina ca sa dea la grila asa cva)
Grila aia m-a "amuzat" si pe mine, eu am raspuns ca se dispune anularea suspendarii conditionate si inca cred ca am dreptate :D
Oricum era o chestiune controversata
Discutasem cu o colega de facultate, care a trecut de toate probele si din octombrie incepe al doilea an de INM, ca, la rationament, timpul e cel mai mare dusman. Deci, cei care merg mai departe, gestionati-va timpul cat mai eficient posibil. Si, intr-adevar, au picat multi la rationament, din cei care au luat peste 70 la grile.
xyzt a scris:
Radutm a scris:
Grila aia m-a \"amuzat\" si pe mine, eu am raspuns ca se dispune anularea suspendarii conditionate si inca cred ca am dreptate :D
Oricum era o chestiune controversata
si eu tot anulata am spus ca e... n-am inteles nici acum de ce e revocarea obligatorie
oare nu a contestat-o nimeni ??