fcam a scris:
Buna tuturor invingatorilor si invinsilor, eu fac parte din a doua categorie, din pacate si refetor la grila cu anularea suspendarii m-as bucura ca vreunul dintre voi sa o conteste, eu am facut doar 62 nu-s la cotitura, dar cred 90% ca e anulare, situatia e similara cu infractiunea continuata in care s-a consumat in termenul de incercare si s-a epuizat dupa, atunci iii revoci suspendarea se ia momentul consumarii nu al epuizarii iar acum ca de ce e altfel. Si as dori sa va mai intreb in legatura cu inca doua grille, la care cred ca am raspuns corect, cea cu furtul de folosinta cred ca lit.c e corect, scrie in Udroiu, pag. 303, ed. 2 ca proprietarul bunului sustras nu e subiect activ si cea cu procedura simplificata tot lit. c, cred ca e corect , recunosti fapa nu si incadrarea juridica, doar daca mi-a sxapat ceva. Oricum celor ce mergeti mai departe va urez succes, iar celorlalti mult succes in continuare si sa nu renuntati pentru ca nici eu n-o fac.
-
Furtul de folosinta se poate comite si de proprietar raportat la art 208(3)
Varianta. c de la procedura simplificata face referire la schimbarea incadrarii juridice, si nu la indiv pedepsei...Intr-adevar, in acest din urma caz, inculpatul poate cere adm de probe.
La grila cu infr continuata, eu am raspuns ca se revoca obligatoriu avand in vedere momentul epuizarii...eu mai intalnisem grile pe tema asta si nu m-am incurcat.