avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
spuneti-mi si mei va rog dupa ce autori invatati la drept penal si la procedura penala.eu am la penal special -Toader, iar la procedura -Tabarca.
Buna, eu am facut doar 73 de puncte...mai stiu inca 4 persoane:una cu 71, 2 cu 75 si una cu 83. Mie mi s-au parut greute sb anul acesta si banuiesc ca nu o sa fim mai mult de 300 de admisi pt proba urmatoare :)
Marturisesc ca am invatat in ultimele 2 saptamani, cam 12 sau 14 ore in fiecare zi ...fiinca m-am apucat tarziu am si sanse mai micutze...asta e macar am intrat anul trecut la barou...deci anul asta daca nu intru la inm ma apuc de avocatura :(
Radutm a scris:

deci suntem doar 19-20 de oameni...lejer:))...eu zic sa nu ne mai facem probleme:))...
pt cei care sunt la limita, sfatul meu e sa nu disperati, daca faceti bine la probele care urmeaza se poate intra lejer.anu trecut am fost la limita cu 71. daca aveam 72 intram, si erau alte proportii la medie

sincer , cunoasteam raspunsurile la intrebari in concret in medie de 80 , dar mi am permis luxul sa stau prea mult la niste intrebari , pe care sincer le stiam pe de rost , am ajuns sa stau la civil 3 minute , iar la pc spre final 45 secunde intrebare ( 9 greseli ) , la penal am facut 20 , iar la pp ... 15...? si civil 18 , nu mi vine sa cred....am scos 69 pct , pe care le am trecut pe foaia cu subiectele , la 3 intrebari la pc nu sunt sigur 100% de varianta pe care am marcat o , deci , am facut intre 69 si 72 .......:) , mor de ciuda , cu extrem de putina planificare puteam sa scot simplu 80............intrebarile mi s au parut atunci , si acum , mai simple decat in restul anilor.........
Csorin a scris:

Radutm a scris:

deci suntem doar 19-20 de oameni...lejer:))...eu zic sa nu ne mai facem probleme:))...
pt cei care sunt la limita, sfatul meu e sa nu disperati, daca faceti bine la probele care urmeaza se poate intra lejer.anu trecut am fost la limita cu 71. daca aveam 72 intram, si erau alte proportii la medie

sincer , cunoasteam raspunsurile la intrebari in concret in medie de 80 , dar mi am permis luxul sa stau prea mult la niste intrebari , pe care sincer le stiam pe de rost , am ajuns sa stau la civil 3 minute , iar la pc spre final 45 secunde intrebare ( 9 greseli ) , la penal am facut 20 , iar la pp ... 15...? si civil 18 , nu mi vine sa cred....am scos 69 pct , pe care le am trecut pe foaia cu subiectele , la 3 intrebari la pc nu sunt sigur 100% de varianta pe care am marcat o , deci , am facut intre 69 si 72 .......:) , mor de ciuda , cu extrem de putina planificare puteam sa scot simplu 80............intrebarile mi s au parut atunci , si acum , mai simple decat in restul anilor.........

Eu am avut urmatoarea tactica pe care mi-am stabilit-o de acasa. In doua ore am trecut prin toate, de la 12 la 13 mi-am trecut pe foaie raspunsurile de care eram 100% sigura . De la ora 13 am mai stat la aproximativ 5 intrebari de care nu eram sigura. 13.30 trecute toate, 13.45 ultima verificare dupa raspunsurile notate pe foaia cu grile.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)